Polyester spanplafond

Het polyester spanplafond systeem van STRETCH®: Esthetisch en functioneel voor nieuwbouw en renovatie. Geschikt voor zowel commerciële als residentiële toepassingen dankzij innovatieve eigenschappen.

Het plafondsysteem voor al je ruimtes, of het nu gaat om en badkamer plafond, normaal verlaagd plafond of zelfs een akoestisch plafond. Met de STRETCH polyester spanplafonds kan je iedere ruimte voorzien van een nieuw plafond binnen 1 dag.

Voordelen Polyester Spanplafonds

Naadloos tot 5,15m

Fijnste afwerking

Akoestisch

Snelle montage

Easy instal

10 Jaar garrantie

Download ons inspiratieboek

Ben jij aan het renoveren en wil je inspiratie opdoen voor jouw project, download dan onze E-book en word geïnspireerd door onze projecten waarin we onze spanplafonds monteerde

Polyester Spanplafond Technologie

spanplafond

Het revolutionaire polyester spanplafond systeem van STRETCH: Esthetiek ontmoet functionaliteit. Ons systeem bestaat uit geweven polyester doek, bedekt met duurzaam polyurethaan. 

Geniet van naadloze afwerkingen tot 5,10m breed, voor perfecte gladheid en uniforme spanning. Creëer moeiteloos prachtige oppervlakken rondom balken, kroonlijsten, rozetten, deuren, ramen, en meer. Dankzij onze geavanceerde opspan-profielen, passen onze spandoeken naadloos in elke hoek en ruimte, voor zowel plafonds als muren. Ontdek de eenvoudige integratie van mechanische en elektrische voorzieningen. Kies voor het veelzijdige STRETCH polyester spanplafond voor een indrukwekkende en duurzame oplossing.

Wat is een Polyester Spanplafond ?

Een polyester spanplafond is een modern en veelzijdig plafondsysteem dat steeds meer populariteit wint in de interieurwereld. Dit innovatieve concept omvat het gebruik van geweven polyester stof, die strak wordt gespannen om een naadloos en elegant oppervlak te creëren. Dit type plafond biedt niet alleen een strakke en moderne uitstraling, maar ook een scala aan voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

spanplafond badkamer

Een inovatief en duurzaam plafond systeem

polyester spanplafond systeem
Plafondlux-installeren-polyester-spanplafond
polyester spanplafond systeem

De naadloze afwerking van een polyester spanplafond biedt een indrukwekkend visueel effect, waardoor het plafond eruitziet als één homogeen oppervlak zonder storende naden. Dit zorgt voor een esthetisch aangename en eigentijdse uitstraling die moeiteloos past bij diverse interieurstijlen.

Plaatsen Polyester Spanplafond

Installatie Proces Polyester spanplafonds

Basis opspanprofiel

Met ons geavanceerde opspanprofiel systeem passen de spandoeken perfect in elke ruimte, op zowel plafonds als muren. Geniet van de eenvoudige integratie van verlichting en andere nutsvoorzieningen.

Verlichting structuur

Breng je ruimte tot leven met onze innovatieve verlichtingsoplossingen voor polyester spanplafonds. Creëer een harmonieuze sfeer en laat je ruimte stralen met deze naadloos geïntegreerde verlichtingsmogelijkheden. Kies voor de combinatie van een verbluffend polyester spanplafond en doordachte verlichting, voor een ongeëvenaarde ambiance in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

Akoestisch plafond

Spanplafond doek

Creëer een strak en modern plafondontwerp onze polyester spanplafond, dit type spanplafond biedt zowel functionaliteit als esthetiek. Met naadloze installatie en een moeiteloze afwerking is ons polyester spanplafond perfect voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Al dan niet Akoestisch absorber

Verbeter de akoestiek van je ruimte met ons polyester spanplafond met extra geluidsabsorptie. Ons polyester spanplafond biedt niet alleen een strakke en moderne uitstraling, maar kan ook worden uitgerust met extra akoestische eigenschappen om geluidsproblemen aan te pakken. Creëer een harmonieuze omgeving met verbeterde geluidsbeheersing, perfect geschikt voor diverse toepassingen zoals woningen, kantoren en openbare ruimtes.

Veelgestelde Vragen over Polyester Spanplafonds

Polyester stretch plafonds zijn moderne plafondafwerkingen gemaakt van geweven polyester stof die strak en op kamertemperatuur wordt gespannen om een naadloos en elegant oppervlak te creëren.

Polyester spanplafonds bieden talrijke voordelen, waaronder naadloze afwerking tot 5,15m in de breedte en 130m in de lengte, duurzaamheid, eenvoudige installatie, mogelijkheid voor geïntegreerde verlichting en akoestische verbetering, en de mogelijkheid om diverse ontwerpen en texturen te creëren.

Polyester spanplafonds worden geïnstalleerd door het opspannen van de geweven stof tussen PVC of Aluminium opspanprofielen. Dit zorgt voor een strakke en naadloze afwerking.

Polyester spanplafonds bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, zoals het creëren van unieke texturen, kleuren en patronen. Ze kunnen ook rondom architectonische elementen zoals balken, kroonlijsten en deuren worden aangepast.

Bij het kiezen van een polyester spanplafond is het belangrijk om rekening te houden met je ontwerpvoorkeuren, akoestische behoeften en functionele eisen. Raadpleeg een professional om het perfecte plafond voor jouw ruimte te vinden

Ja, polyester spanplafonds kunnen naadloos worden geïntegreerd met verschillende soorten verlichtingsarmaturen. Dit biedt niet alleen functionele verlichting, maar draagt ook bij aan de esthetiek van de ruimte.

Ja, polyester spanplafonds kunnen worden uitgerust met extra akoestische eigenschappen om de geluidsabsorptie te verbeteren. Dit is ideaal voor ruimtes waar geluidsbeheersing belangrijk is.

Ja, polyester spanplafonds zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Ze zijn bestand tegen vocht en schimmel, en behouden hun esthetische uitstraling gedurende vele jaren.

Polyester spanplafonds vereisen minimaal onderhoud. Regelmatig stofzuigen of afstoffen is meestal voldoende om ze schoon en in goede staat te houden.

Polyester spanplafonds zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder woningen, kantoren, winkels, horecagelegenheden en openbare ruimtes.

Prijs Spanplafond

Vraag Nu Een Vrijblijvende Offerte aan voor Jouw Polyester Spanplafond!

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van een prachtig polyester spanplafond voor jouw ruimte? Ontvang nu een persoonlijke en vrijblijvende offerte op maat. Creëer een naadloze en moderne uitstraling met ons innovatieve plafondsysteem. Klik hieronder om je gegevens in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Transformeer je ruimte vandaag nog met een op maat gemaakt polyester spanplafond!

Winkelwagen

Vraag Je Gratis Offerte Aan

Onze STRETCH dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
In hoeveel ruimtes wenst u een spanplafond?
Wanneer wenst u van start te gaan met de renovatie?
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Naam
Adres
Gratis Spanplafond E-Book

Lees ons E-book

Word geïnspireerd door onze oplossingen en projecten
Bereken Zelf De Prijs Van Je Geïnstalleerd Spanplafond
Ontvang alle nieuwigheden

Abonneer op onze nieuwsbrief en wees up to date

– Interieur trends
– Acties
– Oplossingen
– Nieuwigheden

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam